VIDEO:Rozgi voditeljica pipala grudi, Sevka dizala noge

Kako objašnjava menadžer Zoran Škugor, a prenosi Jutarnji list, hrvatski glazbenici nastupaju sve češće u Srbiji jer jednostavno idu trbuhom za kruhom.

No, ono što je posebno zanimljivo, nastavlja isti list, je da se hrvatski glazbenici čim pređu granicu opuste u odnosu s medijima. Pa čak i oni koji baš ne vole pričati o svojim privatnim životima, poput Borisa Novkovića i Severine. Pa smo tako preko srpskih medija saznali da Novković želi još jednog sina, a da Sevka svojoj budućoj kćeri želi dati ime Koko. A tijekom gostovanja u showu Ami G pokazala je kako vježba i dizala nogice.

 

 

U želji da budu što pristupačniji i bliži srpskoj publici, pomalo uštogljeni, naši glazbenici dopuštaju si ono što si pred kritičnim hrvatskim narodom baš i ne priušte. Pa je tako Jelena Rozga, koja inače na kapaljku priča o svom ljubavnom životu, dopustila voditeljici da joj opipa grudi da se uvjeri da nisu silikonske.

 

Škugor smatra da je to sasvim razumljivo:

"I to je normalno. Naši pjevači, koji kod kuće izigravaju svece, svjesni su da je Srbija za njih jedno novo, veliko i bogato tržište koje trebaju otvoriti. A da bi ga otvorili, nije dovoljno pričati o svom novom albumu, nego tamošnjoj publici nude pikanterije iz svog privatnog života", izjavio je Škugor.

 

Net.hr