VIDEO  ROMANTIČNI HERCEGOVAC Bivši nogometaš Posušja Slaven Jurić snimio pjesmu za buduću suprugu

Slaven Jurić
YouTube

Nakon singla ‘’Ti i ja’’, koji je jako lijepo zaplovio radijskim eterom, glazbenik iz Trogira  Slaven Jurić je na svoj rođendan odlučio publici pokloniti ‘’Ljubav’’. Štoviše, on je ovu pjesmu odlučio snimiti za svoju buduću suprugu s kojom će uskoro uploviti u bračnu luku.

"Uskoro ćemo ja i moja djevojka uploviti u bračnu luku. Iskreno ova pjesma je trebala biti iznenađenje za naš svadbeni pir. Budući kako je korona sve poremetila, pjesmu sam ipak odlučio objaviti i ranije. Na kraju spota se čak i moja buduća žena pojavljuje, tako da je sve ispalo baš onako kako treba."

Sadržaj se učitava...

Svadba je uskoro.

"Krajem studenog je naš pir. Moramo zbog situacije s koronom odgoditi sve velike planove koje smo imali. Napravit ćemo nešto malo i slatko", kaže nam Slaven.

Slaven je inače bivši nogometaš.

"Igrao sam za Posušje još dok je bilo u Premijer ligi još tamo 2009. godine. Tri godine kasnije kada sam već prestajao s nogometom krenuo sam u glazbu i ta ljubav traje do danas. Imam jedan svoj bend s kojim sviram u restoranima i klubovima. Jako sam zadovoljan po tom pitanju."

Živi u Trogiru, naglasak je pravi dalmatinski, no, s ponosom ističe kako je i Hercegovac.

"Inače sam iz Konjica, al od 90-ih godina živim u Trogiru. U Konjicu imam baku. Dolazim kod nje za sve blagdane. Što se tiče svirki u Hercegovini još nisam imao neke značajnije, no, iskreno se nadam da će se i to brzo dogoditi", rekao je Slaven Jurić za hercegovina.info.

Kažimo kako je pjesma "Ljubav", još jedna autorska stvar i već treća uspješna suradnja sa Srđanom Sekulovićem Skansijem kao producentom i aranžerom. Pitka, zarazna pop stvar koja će 2020. godini donijeti barem ono malo ljubavi i pozitive, pa ćemo stres, koronu, barem na tri minute ostaviti po strani.

.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.