REKLA JE 'DA' Hrvatski reprezentativac porijeklom iz Jajca zaprosio djevojku

Ivan Martinović zaprosio djevojku
Instagram

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Martinović je zaručio svoju djevojku, Austrijanku Miriam Rath. Par se na Instagramu pohvalio vijestima slikama zaručničkog prstena. Mnogi su pohitali u komentare čestitati paru, a dobre želje je poslao i Ivanov klub Melsungen.

Martinović je inače rođeni Bečanin, a u vezi je s Miriam već šest godina. Ivan i Miriam žive u Njemačkoj, no na ljeto zajedno dolaze u Hrvatsku na more. Miriam mu je velika podrška još od početka karijere, a vatreno ga bori i na utakmicama i na treninzima. Budući da je i sama također sportašica - trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati, najbolje razumije koliki trud i odricanje sport zahtjeva, piše Slobodna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ivan je karijeru započeo u austrijskom klubu Handballclub Fivers Margareten u Beču, ubrzo je zaigrao za VfL Gummersbach, a od 2019. godine igra za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf. Martinović je 2019. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, nakon što je ranije igrao za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije. Iako ima i austrijsko državljanstvo te je mogao igrati za reprezentaciju Austrije, odabrao je Hrvatsku. Njegov stariji brat, Marin, također je rukometaš (lijevi vanjski) i povremeni austrijski reprezentativac.