RAZVODI SE BRITNEY SPEARS "Držat ćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom"

Britney Spears,razvod,brak

Nakon nekoliko dana šutnje otkako je vijest o razvodu Sama Asgharija i Britney Spears došla u javnost, konačno se Sam oglasio na društvenim mrežama. Potvrdio je da se on i Britney razvode nakon samo 14 mjeseci braka.

"Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Držat ćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. Sranja se događaju", napisao je Sam.

"Zvuči suludo da tražim za privatnost tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi", dodao je na kraju.

Strani mediji pišu da je Sam ovoga tjedna podnio zahtjev za razvod braka na Vrhovnom sudu u Los Angelesu, a kao razlog njihovog prekida naveo je "nepomirljive razlike". Razišli su se 28. srpnja, piše u zahtjevu.

Razvod zbog glasina o nevjeri?

Podsjetimo, TMZ je nedavno objavio da se Sam suočio s Britney zbog glasina o njezinoj nevjeri. Nije poznato jesu li glasine točne, ali je Sam u njih povjerovao i jako su se posvađali, nakon čega se on iselio iz njihove kuće.

Zatim su mediji doznali kako Sam traži da mu Britney isplati više nego što nalaže njihov predbračni ugovor, a ako ona to ne učini, prijeti da će svima otkriti njezine tajne. "Pokušava pregovarati o ustupcima izvan predbračnog ugovora i prijeti da će izaći u javnost s izuzetno neugodnim informacijama o Britney ako mu se ne plati", kaže izvor.