VIDEO  Psihomodo pop ima novu glazbenu poslasticu - 'Dižeš me'

Davor Gobac Psihomodo pop dižeš me
Screenshot

Četiri godine nakon nagrađivanog i hvaljenog albuma 'Digitalno nebo', omiljeni rock'n'roll bend 'Psihomodo pop' ima novi singl! 'Dižeš me' je kratka i slatka ljubavna posveta onoj posebnoj osobi uz koju je baš sve lakše i ljepše. 

"Lirska kompozicija lebdećeg karaktera u tipičnom stilu Psihomodo popa", kako kaže Dado Gobac, zabavna je dizalica kojom vječni mladići najavljuju i novi studijski album 'Vjerujem u čuda' kojeg će svekolikom pučanstvu predstaviti u godini novih prilika - godini Zmaja (2024.), priopćeno je iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

U pravoj 'Psihomodo' maniri, 'Dižeš me' je glazbena poslastica čiji naslov sugerira ritmičnu i energičnu vožnju kroz ljubavni odnos. Žustri uvod prepoznatljive ritam mašine i glazbeni sklad omiljenih 'Psihića', donosi nam karakteristični rokenrol izričaj uz kojeg cupkanje starta instinktivno na prvu. 

Nova pjesma još jedan je dokaz zašto je 'Psihomodo pop' nezaobilazno ime na glazbenoj sceni. Njihova autentičnost, energija i maštovitost već godinama uspješno odgajaju i spajaju generacije ljubitelja dobre glazbe.

'Dižeš me' glazbeno i tekstualno potpisuje Davor Gobac, brass aranžmane Ivan Arnold dok ostali aranžmani i produkcija nose potpis Srđana Sekulovića Skansija. Prateći video djelo je njihovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Radislava Jovanova Gonza koji je trenutno u finiširanju dokumentarnog filma o PMP-u, a kojeg ćemo uskoro moći i vidjeti. Dotad, prištekajte se na omiljeni servis, namjestite zvučnike na najjače i uživajte!