PROSLAVA PATRONA ŽUPE Opća opasnost nastupa u Potocima kod Mostara

Bijelo Polje Potoci

Povodom proslave patrona župe Presvetog Srca Isusova u Potocima kod Mostara, mladi iz ove župe organiziraju koncert koji će se održati 18. lipnja 2023. s početkom u 20:00 sati, na igralištu iza župne Crkve.

Sama proslava blagdana Presvetog Srca Isusova obilježiti će se trodnevnicom 13.-15. lipnja te svečanom Svetom Misom u petak 16. lipnja 2023. s početkom u 18h, a koju će predvoditi mons. Tomo Vukšić, nadbiskup vrhbosanski.

Koncert zabavne glazbe u Bijelom polju povodom proslave Srca Isusova održavao se tijekom četiri uzastopne godine 2016.-2019. godine, no uslijed vremena pandemije COVID-19 zbog danih okolnosti isti se nije mogao održati. Ove godine ponovno se javlja želja mladih za organiziranjem koncerta, kako bismo se svi zajedno veselili te na visokoj razini proslavili patron župe, ugostivši pritom sve drage goste, kazali su organizatori.

Na ovogodišnjem koncertu nastupit će band Opća opasnost, a kao njihova predgrupa nastupiti će grupa Galeb.

Dobra zabava je zajamčena, sadržaja neće nedostajati za sve uzraste, te je ovo idealna prilika za obiteljski izlazak, za parove i prijatelje. Za vas smo pripremili ugodnu atmosferu, uz roštilj i piće, a naši brojni volonteri će se pobrinuti da sve prođe u najboljem redu, poručuju organizatori.

Ulaznice će se moći kupiti na dan Koncerta na ulazu, po cijeni 10 KM. Ulaz za djecu je besplatan!

Bijelo Polje Potoci