PROBLEMI ZA RONALDA Zakon u Saudijskoj Arabiji mu zabranjuje da živi s Georginom

Ronaldo i Georgina
Profimedia

Cristiano Ronaldo (37) i njegova partnerica Giorgina Rodriguez (28) stigli su u Saudijsku Arabiju s njihovo petero djece nakon što je Portugalac prošlog tjedna potpisao unosan ugovor za Al Nassr. 

Saudijci su doveli Portugalca za nevjerojatnih 200 milijuna eura godišnje čime je postao najplaćeniji sportaš svijeta, a tijekom trajanja ugovora zaradit će pola milijarde eura. 

Ronaldo i njegova obitelj u Rijadu će biti smješteni u raskošnoj vili od 14 milijuna eura, a zbog zajedničkog života prekršit će tamošnje zakone. 

Naime, Ronaldo i Georgina nisu vjenčani, a u Saudijskoj Arabiji nije dozvoljeno da nevjenčani par živi zajedno, prenosi 24sata.

Ronaldo je planetarno popularna zvijezda te su ga navijači s oduševljenjem i u velikom broju dočekali u Rijadu, a njegov dolazak rapidno je popularizirao klub te se očekuje da će postati najpraćeniji na Bliskom istoku. 

Sve su to razlozi zbog kojih će tamošnje vlasti ignorirati prekršaj, a jedan saudijski odvjetnik potvrdio je da obitelj Ronaldo ne bi trebala imati problema. 

"Iako zakon i dalje zabranjuje zajednički život bez braka, vlasti su počele zatvarati jedno oko na takve slučajeve, posebno kada su u pitanju stranci. Naravno, ako se dogodi neka kriminalna radnja, onda će vlast reagirati", rekao je jedan saudijski odvjetnik koji je želio ostati anoniman.