Predivne vijesti za Ivana Perišića i njegovu samozatajnu suprugu

Ivan Perišić, prinova, prinova u obitelji, Josipa Perišić, Ivan Perišić, Josipa Perišić
Instagram

Nakon što smo nedavno ekskluzivno objavili kako Šime Vrsaljko čeka djevojčicu sa slovenskom influencericom Kajom Vidmar, doznali smo kako još jedan Vatreni očekuje prinovu! I o tome zasada mudro šuti. 

Nakon što smo prije tri tjedna ekskluzivno objavili kako Šime Vrsaljko čeka dijete sa slovenskom influencericom Kajom Vidmar, čini se da tu nije kraj. Jer naši nogometni reprezentativci marljivo rade na demografiji. Tako Exkluziv ekskluzivno doznaje da napadač talijanskog Intera Ivan Perišić i supruga Josipa čekaju treće dijete! Proširenje obitelji bit će im najljepši dar za desetu godišnjicu braka koju slave upravo ove godine. Podsjetimo, 33-godišnji Omišanin, kojeg na Instagramu prati milijun i pol ljudi i samozatajna Josipa imaju 9-godišnjeg sina Leonarda i 7-godišnju kćerkicu Manuelu.

Bračni par Perišić upoznao se u srednjoj školi, sjedili su zajedno u klupi i ondje se - zaljubili. Unatoč tome što su veze mnogih naših nogometaša pucale zbog razdvojenosti, mijenjanja klubova, ali i trećih osoba, Ivan i Josipa do danas su ostali jedan od najdugovječnijih parova u redovima Vatrenih. A da je njihova ljubav s godinama sve jača potvrdili su u srpnju 2020., kad su uoči osme godišnjice braka na otoku Šolti sklopili i onaj crkveni. Redakcija Exkluziva čestita obitelji Perišić!