POZNATA VODITELJICA POSJETILA KRAVICE "Nije Amazona, već čudesna Hercegovina"

ivana paradžiković,vodopad kravice,instagram

Hrvatska voditeljica Ivana Paradžiković podijelila je fotografije s vodopada Kravice poručivši da se ne radi o rijeci Amazoni već o čudesnoj Hercegovini.

Paradžiković je otkrila kako odmara u Bosni i Hercegovini, a uz fotografije s bajkovitog vodopada Kravice poručila je: "Nije Amazona, već čudesna Hercegovina".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Oduvijek sam vjerovala kako ne pripadam niti jednom mjestu, ali odrastanjem shvaćam slobodu u pripadanju svakom", navela je Ivana u svojoj objavi.

Potom je otkrila kako je dio njene obitelji s mamine strane iz mjesta koje se nalazi u blizini ovog kraja opisavši ih kao one "što ti se unose u lice i mašu prstom pred nosom kada pričaju, prkosne i ponosne te kao one što se uvijek dočekaju na noge".
"Baš poput rijeke Trebižat - jedine u Europi koja devet puta nestaje u kamenu pa opet izvire. E pa u Studencima, Trebižat stvara ovo čudo prirode - Vodopad Kravice", poručila je u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ivana je podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu ispod vodopada, a objavila je i snimku koji bilježi nevjerovatnu ljepotu vodopada.