PJEVAČICA IZ ČAPLJINE "Bila sam puna nesigurnosti, anksioznosti i svega. Eh živote..."

Pamela Ramljak
Srdjan Vrancic/CROPIX

Pamela Ramljak podijelila je fotografiju iz mladosti pa otkrila kako se tada osjećala dok je njezina karijera bila još u početku.

Svoje Instagram pratitelje iznenadila je mlađahnim izgledom dok je imala 25 godina, a u opisu je otkrila što bi promijenila kada bi mogla.

''Pamela, 25 g. Da mi je sadašnju ženu psihički i ove godine… A ova bila puna nesigurnosti, anksioznosti i svega. Eh živote!'' napisala je Ramljak u opisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na fotografiji je pozirala u crnoj haljinici koju je kombinirala s crnom torbicom i štiklama, a pokazala je i tamnu put koju je dobila preko ljeta. Pamela se od tada vrlo malo promijenila te i dalje sjajno izgleda, a to su potvrdile i njene kolegice i pratitelji, prenosi Dnevnik.

''Ista si, samo što si mudrija, radosnija i ispunjenija'', komentirala joj je kolegica Nika Antolos.

''Ajme koja zgodna djevojčica! Al sad si mi bomba'', rekla je Žanamari Perčić, a jedna pratiteljica napisala joj je da stari baš kako treba.

''Prijateljice, kao vino si'', napisala je.

Nedavno su na vidjelo izašle i fotke iz 2006. godine na kojima smo se podsjetili kako su Feminnemke tada izgledale, a djevojke su Hrvatsku oduševile i predstavile i na izboru za Euroviziju 2010. godine.

''Lako je sve'' pjevuši se i godinama kasnije, a iako su se dvije godine nakon razišle, ove su se godine ponovno odlučile spojiti i ponovno pokrenuti svoju sjajnu karijeru uz pjesmu ''Zajedno''.