PET GODINA U VEZI Evo koga ljubi hrvatski rukometaš porijeklom iz Jajca

Ivan Martinović
Instagram

Hrvatska rukometna reprezentacija prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrala je u petak protiv Egipta, a egipatska reprezentacija slavila je s devet golova razlike. Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije bio je Marin Šipić sa šest pogodaka, dok su po četiri postigli Filip Glavaš, Igor Karačić i Ivan Martinović. I večeras je protiv SAD-a rukometaš porijeklom iz Jajca odigrao odličnu partiju. 

Ljubi Austrijanku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladi rukometaš Ivan Martinović privlači pažnju još otkako je zabio svoj prvi gol za hrvatsku reprezentaciju. Ivan je rođen u Beču i u vezi je s Austrijankom Miriam Rath. Djevojka mu je velika podrška još od početka karijere. Od treninga do utakmica, ona ga uvijek vatreno bodri.

Proslavili petu godišnjicu veze

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Par je u vezi pet godina i prošlog mjeseca proslavili su godišnjicu. Ivan je povodom toga objavio romantične fotografije sa svojom djevojkom, piše Index.hr.

Uz brojne fotografije s rukometnih terena, Ivan često objavljuje privatne trenutke s Miriam. Ona je također sportašica, trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati.