Zašto je vibrator bolji od muškarca



1. Radi, radi i radi
Vibrator može raditi i raditi, koliko god treba, i tako sve dok vas ne zadovolji. Sve što trebate je opskrbiti ga energijom, a baterije su puno jeftinije i jednostavnije od Viagre.

2. Ne morate brinuti o tome gdje je sve bio
Osim ako ga niste našli na smetlištu, nećete se zamarati pitanjem gdje je sve bio, tj. u kome je sve bio prije nego je ušao u vas. A ne trebate se brinuti ni o tome da će nakon što završi s vama uskočiti u hlače neke druge žene.

3. Vibrator može imati i više od jedne brzine
Većina muškaraca je ili u punoj brzini ili off. S vibratorom možete kontrolirati i izabrati brzinu i intenzitet.

4. Vibrator vas neće pitati je li veći ili manji od ostalih vibratora koje ste imali
Vibratori nemaju problema s nesigurnošću zbog veličine i ne traže od vas da uspoređujete. Manji ili veći, odradit će svoj posao kako treba.

  • cocodemerusa.com


5. Vibrator se neće okrenuti na drugu stranu i zahrkati kada je gotov
Vibrator neće završiti prije vas i zaspati. Kada ste gotovi, ugasite ga i možete mirno spavati u krevetu bez da vas išta ometa.

6. Spreman je kada ste i vi spremni i samo kada ste vi spremni
Vibrator će vas zadovoljiti kada vam se prohtije. I s druge strane, kada ste umorni ili vas boli glava, vibrator se neće sam uključiti.

7. Vibratori su dizajnirani za to da ženi pruže užitak
Penis je dizajniran za razmnožavanje i za muški užitak, a ne da stimulira klitoris i zadovolji ženu. Pri dizajniranju vibratora mislilo se samo na ženu i njezino zadovoljstvo. Pravi alat za pravu svrhu

8. Nema bakterija nema sperme
S vibratorom ne možete zatrudnjeti niti dobiti neku od spolno prenosivih bolesti. Ne morate se brinuti o kontracepciji, kondomima i sigurnom seksu.

9. Vibratori ne očekuju od vas da gutate
Vibratoru nikada nećete morati pružiti oralni seks niti ćete imati grižnju savjesti ako ne uživate u gutanju.

10. Vibrator je lako zamijeniti
Ako se vibrator pokvari, potroši ili niste zadovoljni, vrlo ga lako možete zamijeniti drugim. Naravno, i muškarca je lako zamijeniti, ali ga ne možete naručiti online i nitko vam ga neće dostaviti kući, prenosi sextoyspro.com.

Net.hr