Vokalno plesna grupa B-Stars snimila novu pjesmu – Proljeće

B-Stars, Željka Bošnjak, Male Melodije Mostara

...Proljeće". Autorica glazbe i teksta za ovu skladbu je Željka Bošnjak, a za aranžman se pobrinuo Damir Parać.

„Izuzetno se veselimo novom nastupu na Malim melodijama Mostara, kako bismo promovirali novu pjesmu i publici pokazali rezultat višemjesečnog rada. S obzirom da su djevojčice nagrađene na svim prijašnjim nastupima na ovom festivalu, i ove se godine od njih očekuje dobra pjesma i domišljat scenski nastup, pa se nadamo da ćemo ispuniti očekivanja publike" ističe voditeljica grupe Željka Bošnjak dodajući kako su članice B-Starsa pobrale simpatije malih i velikih glazbenih poklonika zahvaljujući jedinstvenom spoju pjesme i plesa koji predstavljaju na sceni.
Inače, grupa B-Stars već tri godine djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance, a čine je djeca uzrasta od 8 do 14 godina. U ovoj grupi se njeguje dječja glazbena i scenska kreativnost, glazbena pedagogija i popularizira glazbena umjetnost kroz pjevanje i ples. Zanimljivo je da je ovo prvi takav program ne samo u Mostaru, nego na području cijele Bosne i Hercegovine.

Pored nastupa u svom gradu, djevojčice se spremaju i za nastup na dječjem festivalu Lino fest koji se održava krajem svibnja u Sarajevu, te marljivo rade na novim pjesmama koje će se naći na njihovom prvom studijskom albumu.
Inače, plesni studio B-Dance već dugi niz godina radi i sa malim pjevačima solistima koji su također članovi plesnog studija B-Dance. I oni će se sa svojim skladbama predstaviti na mostarskom dječjem festivalu, a to su: Anastasia Jelić, Pavla Marija Rosić, Aleksandra Saša Milović, Marta Hrkać, Beata Cvitković, Marija Golemac, Sara Zelenika i Lucija Golemac.

„Ponosni smo što imamo ovoliki broj malih, talentiranih pjevača i nadasve sretni, jer smo upravo mi bili ti koji su u mnogima od njih prepoznali talent i potaknuli ih da se bave glazbom. Uistinu se nadamo i vjerujemo da će neki od njih izrasti u prave glazbene zvijezde" poručuje Željka.