Vinko Coce oduševio čapljince

U posebnom su zanosu bile nešto „zrelije“ čapljinke koje su i zaplesale dok je Coce pjevao svoje poznate skladbe „Da te mogu  pismom zvati“, „Vilo moja“, “Mirno spavaj ružo moja“...

Brojna je publika bila spremna  pa se  skupa sa Cocom pjevalo „Galebi se karaju...“. Za vrijeme njegova nastupa iznad Crkve sv. Franje nebo je proparao veliki vatromet pa je ozračje  zaista bilo neopisivo. Uz svoje poznate „obične“ hitove Vinko Coce je na radost najmlađih čapljinaca zapjevao i navijačku himnu splitskog Hajduka „Oluja sa sjevera“. Stoga je Coce  ponavljao da su čapljinci „najbolji na svitu“, a bio je spreman našaliti se i na svoj račun.

“U Čapljini nema recesije, a nema je ni kod mene“ - poručio je Coce pokazujući na svoju veću tjelesnu težinu. Oduševljene njegovim hitovima starije su čapljinke skandirale „hoćemo još...“ te su ga okupirale po silasku sa pozornice. Neizbježno je bilo slikanje i davanje potpisa. Uoči te iza nastupa Vinka Coce na pozornici su nastupile pop-rock skupine mladih iz Čapljine i Jablanice, a koje su nedavno sudjelovale i na FARSI tj. Festivalu amaterskog rock stvaralaštva u Čapljini.


Frano Matić, Večernji list | foto: Frano Matić

čapljina.info