Ulaznice za hit predstavu Željka Pervana od danas u prodaji

željko pervan, Međugorje, željko pervan, Međugorje
Željko Pervan vas vodi „Na rub Europe" 16. lipnja u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

U svojoj stand up komediji, Pervan se dotiče svih aktualnih polemika oko ulaska u EU, a začin ovog beskrajno duhovitog stand up-a su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka.
„Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena" tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.
Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima.
No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga ne propustite hit stand up komediju Željka Pervana „Na rubu Europe" I 90 minuta zabave I neprekidnog smijeha za sve generacije publike.

Ulaznice su u prodaji po cijenama 10 KM (tribine, slobodno sjedenje) I 15 KM (parter, slobodno sjedenje).

"Amfitaetar je ograničenog kapaciteta, stoga požurite po svoju ulaznicu na blagajnu Herceg etno sela u Međugorju, info pult Mepas mall-a u Mostaru, a omogućena je I online kupovina preko kupikartu.ba", poručuju organizatori iz agencije PRimera.