U Mostaru plesni spektakl Shotgun vol.4

B-Dance, PS B-DANCE Mostar
Riječ je o događaju zabavnog karaktera kojim organizator, plesni studio B-Dance iz Mostara u partnerstvu sa Mostar Summer Festom, želi urbanu kulturu približiti publici i mladima, te prikazati kvalitetno i zdravo druženje koje će okupiti veliki broj plesača iz različitih krajeva.
Inače, Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima.
Kako bi se natjecanje predstavilo u što boljem svjetlu, i ove godine organizator se potrudio dovesti najkvalificiranije ljude koji u ovom projektu imaju važnu ulogu, a to su suci koji dolaze iz Češke (Maka), Slovenije (Naki), Srbije (Johny), Hrvatska (Frozen Mirodo), te Bosne i Hercegovine (Justice i Zama).
Za dobru glazbu pobrinut će se DJ- Chill i band Funkallica iz Hrvatske, a kroz program natjecanja voditi će nas Ante Dujić (Hrvatska). Svojim nastupom program će obogatiti i plesači plesnog studija B-Dance.
Zato ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji se po četvrti put održava u Mostaru, ali ovog puta u prekrasnom ozračju Mostar Summer festa od 17h koji će plesačima i publici pružiti sasvim drugačiji doživlja.
Uz sve to od 1.7- 2.7. 2017. biti će organizirane brojne radionice (hip hop, break dance, locking itd.) koje će voditi eminentni suci natjecanja „SHOTGUN Vol. 4".