Thompson poručio prije koncerta u N. Travniku: Nama je svejedno, zvali se vi Mujo ili Ivo

thompson
Marko Perkovića Thompsona trebao bi održati koncert 29. lipnja u Novom Travniku a administratori njegove Facebook stranice objavili su zanimljivu poruku za sve one koji takvo okupljanje smatraju kao nešto loše.
Pa evo što poručuju...

"Najavljeni su brojni dolasci fanova autobusima iz Njemačke, Hercegovine, Srednje Bosne. Thompson, koji je već nekoliko puta nastupio u Novom Travniku raduje se ponovnom dolasku i druženju sa svojim fanovima.

Iako neki i ovaj koncert definiraju na ružan i podao način, poručujemo im da se prisjete prijašnjih Thompsonovih koncerata u Novom Travniku i neka se zapitaju je li bilo kakvih incidenata, neka pročitaju priopćenje MUP-a HNŽ-a nakon koncerta u Mostaru i oduševljenje nakon koncerta u Njemačkoj-u Wuppertalu (...)

„Želimo organizirati vrhunsku zabavu za sve ljude Novog Travnika, ma kako se zvali; Mujo ili Ivo. Nama je svejedno. Važno je da se ljudi druže zajedno i budu sretni, a ne da ih kojekakve lokalne kabadahije nagovaraju na zlo, mržnju, huškanje ..."", poručili su administratori Thompsonove službene Facebook stranice.