SUTRA POČINJE FROM HERZ WITH LOVE FESTIVAL Osiguran besplatan prijevoz iz Mostara do Fortice i zabava do jutarnjih sati

From Herz with love

Sutra počinje dugoočekivani "From Herz With Love" festival, koji će se održati 5. i 6. srpnja na spektakularnoj lokaciji Fortica/Skywalk šetnica, poznatoj kao najviša pozornica grada Mostara.

Treće izdanje festivala donosi vrhunsku produkciju i lineup koji će tijekom dvije večeri okupiti čak 11 DJ-eva i producenata iz Rumunjske, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

From Herz with love

S ovogodišnjih svjetskih top lista, ravno na najljepšu pozornicu Mostara, stižu svjetski headlineri Mihai Popoviciu (Rumunjska) i Radio Slave (UK). Popoviciu, jedan od najinovativnijih istočnoeuropskih producenata elektronske glazbe, predvodi prvi dan festivala, a ovo mu je ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini. Uz njega, plesni podij će zagrijavati regionalna imena: Nemax (Beograd), Miro (Split), Doel (Sarajevo) i Dario Suerte (Mostar).

Drugi dan festivala rasplesat će nas Radio Slave (UK), ikonični hit maker koji svojom produkcijom godinama definira klupsku scenu. Ovo mu je također prvi nastup na prostorima Bosne i Hercegovine, a uz njega ćemo plesati uz sjajnu regionalnu ekipu: Andrej Jelić (Mostar), Luka Čikić (Banja Luka), Lubnya (Mostar), Remi (Mostar) te Bobi (Mostar).

Organizatori naglašavaju da je ove godine za sve posjetitelje osiguran besplatan prijevoz do festivalske lokacije. Autobus će voziti oba dana festivala u više linija tijekom noći, a polazak je kod Gimnazije (Španjolski trg).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hercegovina.info donosi raspored besplatnih autobusa za Forticu: 


I. BUS
Polazak 21:00 (Gimnazija)
Dolazak 21:30 Fortica
II. BUS
Polazak 22:00 (Gimnazija)
Dolazak 22:30 Fortica
III. BUS
Polazak 23:00 (Gimnazija)
Dolazak 23:30 Fortica
IV. BUS
Polazak 00:00 (Gimnazija)
Dolazak 00:30 Fortica

Povratak zadnja linija 03:00

Do sada je prodano 90% festivalskih ulaznica, stoga se preporuča da ih osigurate na vrijeme. Možete ih pronaći na www.entrio.ba, jer broj ulaznica koji će biti dostupan na ulazu je jako ograničen.

Za više festivalskog sadržaja pratite @fromherzwithlove na službenim Instagram i Facebook stranicama