Severina nastupa u Mostaru

Severina, reality show, Severina, dvd, Severina, daleka obala, party, Urška Čepin, Severina, Severina, povratak, scena, Severina, dijete, ples sa zvijezdama, Severina, Severina, dečko

U subotu, 6. kolovoza održat će se popularni "Brodolom" - Red Bullov event u bijelom. Sve posjetitelje očekuje vrhunska organizacija, fantastičan ambijent, velik broj mladih ljudi odjevenih u bijelo, lijepo raspoloženje, mnogobrojne hostese koje će zabavljati publiku, go-go plesačice i plesači, te jedan od najpopularnijih DJ-eva u regiji - DJ Woodie! Obvezan dress code: Majica mora biti bijele boje!

Dodatna rasvjeta, ozvučenje i adrenalin samo su neki od pokazatelja da nas ove godine očekuje do posljednjeg i daha i noć kada svatko na trenutak može osjetiti neponovljivi adrenalin lude ljetne zabave. Na gradskom bazenu nastupit će i popularna Severina, koja će su sklopu svoje ljetne turneje nastupiti u klubu Daleka obala u četvrtak, 11. kolovoza. Ulaznica za koncert najpopularnije hrvatske pjevačice je 10 maraka.