Otvoren natječaj za 15. izdanje WHFesta

West Hercegowina Fest , West Herzegowina Fest
Kao i do sada, na natječaj se mogu prijaviti glazbenici, autori kratkih filmova te pisci kratkih priča, a nakon selekcije, žiri će odlučiti o najboljima.

Za glazbeni dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbe na e-mail [email protected], a autori kratkih filmova mogu na mail [email protected] slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na e-mail [email protected]. Priča ne smije biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.
Festival će se održati na dobro poznatoj lokaciji, a kao i dosadašnjih godina, program će činiti upravo prijave bendova, priča i filmova, uz nastup glazbenih gostiju.
Prošlih godina to su bili Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster, Zabranjeno pušenje, Natali Dizdar..., a i ove godine očekujemo zvučna imena.

Natječaj je otvoren do 10. srpnja 2017. godine.

Više informacija na www.whfest.com