MOSTAR KAO PARTY DESTINACIJA Preko 1000 plesača na Fortici zatvorilo je treće izdanje festivala From Herz With Love

From Herz With Love
From Herz With Love

Proteklog vikenda, magična Fortica u Mostaru bila je epicentar nezaboravne zabave i vrhunske elektronske glazbe, jer je treće izdanje 'From Herz with Love' festivala privuklo preko 1000 partijanera iz cijele regije.

Ovo dvodnevno slavlje glazbe okupilo je čak 10 DJ-eva iz svijeta i regije, koji su svojim energičnim nastupima i vrhunskom produkcijom osvojili publiku.

From Herz With Love

Prvu festivalsku večer predvodili su Mihai Popoviciu iz Rumunije i Radio Slave iz Velike Britanije. Ovi umjetnici, poznati po svojim plesnim hitovima i produkciji, po prvi put su nastupili u Bosni i Hercegovini, donoseći sa sobom dašak svjetske elektronske scene. Njihov nastup bio je samo uvod u spektakularnu noć punu ritma i plesa, uz podršku regionalnih DJ zvijezda kao što su Miro iz Splita , Luka Čikić iz Banja Luke, Andrej Jelić iz Mostara, Doel iz Sarajeva, Dario Suerte iz Mostara, Lubnya iz Mostara te Remi i Bobi iz Mostara.

From Herz With Love

Druga večer festivala nastavila je u istom ritmu, privlačeći mnogobrojne lokalne i strane posjetitelje koji su uživali u vrhunskoj produkciji i predivnoj open air lokaciji s pogledom na Mostar. Plesalo se do ranih jutarnjih sati, potvrđujući status festivala kao jednog od najatraktivnijih događaja u regiji.

From Herz With Love

Pored dancefloora, svi posjetitelji mogli su uživati u VIP dijelu festivala sa ležaljkama i pogledom na svjetla grada. 

'From Herz with Love' festival je zasigurno must see festival koji iz godine u godinu raste, a odabirom atraktivnih lokacija, produkcijom i stageom privlači sve veći broj posjetitelja te turista koji posjećuju grad, polako ali sigurno postaje tradicionalni događaj, prepoznatljiv po atraktivnim lokacijama i kvalitetnom bookingu.

From Herz With Love

 
Organizatori navode da je posjeta festivala u samo jednoj godini skočila za čak 30 posto - a rezultat je upravo bolja povezanost Mostara, otvorenost gradskih službi, te ogromna podrška Grada Mostara, kao i ogromna podrška tima Fortica ZIP line-a, koji su uz ekipu FHWL festivala izgradili jedan zaista poseban festival u regiji.