Mia Pojatina je Miss Universe Hrvatske 2018!

Miss Universe, Miss Universe Hrvatske
Bavi se boksom i pjeva u slobodno vrijeme.


U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše borilo se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. One su svoje natjecanje započele još u petak na preliminarnom natjecanju koje je uključivalo opsežan intervju sa članovima žirija te bodovanje u kupaćem kostimu.

Najuspješnijih deset ljepotica sa preliminarnog natjecanja prozvano je pozornici spektakularnog finala u izravnom televizijskom prijenosu na hrvatskoj televiziji kao Top10 i one su nastavile netjecanje za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien , kupaćim kostimima Pletix i naočalama Sherri Hill , te elegantnim večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmia Baldininia. Za savršene frizure ljepotica brinuli su se Hairvetica i Schwarzkopf a za make up tim vizažista Estee Lauder.


Top5, u koji su se plasirale Danijela Galeković, Mia Pojatina, Silvana Došen, Zlata Stefanova i Suzana Blažanović imalo je priliku odgovarati na pitanja žirija. Drugom pratiljom proglašena je Silvana Došen iz Splita, a prvom pratiljom Danijela Galeković iz Zagreba. Titula Miss fotogeničnosti pripala je također novoizabranoj missici Miji Pojatini, koju su izabrali fanovi putem društvenih mreža Instagram te službene Facebook stranice Miss Universe Hrvatske zbrajanjem lajkova dok je kao Miss simpatičnosti odabrana Silvana Došen od strane ostalih natjecateljica.


Mia, koja je okrunjena od Shanaelle Petty, dobila je čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine, a kući je ponijela nagrade u vrijednosti oko dvjesto tisuća kuna među kojima se ističe stipendija na fakultetu ZŠEM.


NAGRADE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018:

Stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), u vrijednosti do 20.000 Eura
Cipele BALDININI
Kontrola vida i briga o zdravlju očiju u KLINICI SVJETLOST
Unikatna zlatna ogrlica „Miss Universe" ZLATARNE DODIĆ
Poklon bon BTC-a u vrijednosti 1.200,00 Eura
Torbica LANCEL
FESTINA sat, poklon HETAGROUP d.o.o.
Učenje engleskog jezika u jezičnom centru BERLITZ
Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 2.500,00 kuna
Modna kuća SHERRI HILLomogućuje posudbu cocktail i večernjih haljina za posebna događanja u godini mandata
Vikend za dvoje u MARINI FRAPAu godini mandata
SAMSONITE kofer
Poklon paket SCHWARZKOPF PROFESSIONAL proizvoda za njegu kose
Poklon paket dekorativne kozmetike ESTEE LAUDER
Poklon bon KiK TEXTILIEN u vrijednosti 1.000,00 kuna
Njega kose u HAIRVETICA za trajanja mandata

U glazbenom dijelu programa najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj nastupili su Jacques Houdek i Goran Karan, dok su program vodili Mario Sedmak i Miss Universe Hrvatske 2005., Jelena Glišić. Iz prvih redova izbor su gledale i nekadašnje nositeljice titule Elizabeta Burg, Ivana Delač, Ivana Mišura, Renata Lovrinčević, Marijana Rupčić, Natalija Prica , Snježana Lončarević, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Ljiljak koje će sigurno svojim savjetima olakšati novoizabranoj Miss što bolji plasman na svjetskom izboru. Specijalna gošća izbora bila je gospođa Ivana Trump koja je samo za ovu prigodu stigla iz Amerike kao članica žirija rado se fotografiravši sa bivšim missicama.

Foto: PR / direkcija MUH