ORGANIZIRAN PRIJEVOZ I PROVOD Danas počinje treće izdanje FROM HERZ WITH LOVE festivala

FESTIVAL

Danas počinje treće izdanje FROM HERZ WITH LOVE festivala! Dugoočekivani događaj, From Herz with love festival svoja vrata otvara večeras u 21:00h. Ples je zagarantiran do 6:00h ujutro, a sve to na najljepšoj open air pozornici Hercegovine – atraktivnoj Fortici.

Prva festivalska večer donosi vrhunsku produkciju i sjajan lineup kojeg predvodi svjetski priznata zvijezda Mihai Popoviciu (Rumunjska).

Na večerašnjem lineupu imat ćemo priliku slušati i vrhunske izvedbe regionalnih zvijezda elektronske scene, a to su Nemax (Beograd), Miro (Split), Doel (Sarajevo) i Dario Suerte (Mostar).

Organizatori napominju da je za sve posjetitelje osiguran besplatan prijevoz do festivalske lokacije. Prva bus linija kreće od Gimnazije (Španjolski trg) u 21:00h, a posljednja bus linija večeri kreće s Fortice u 3:00h. U nastavku teksta cijeli raspored vožnje:

I BUS

Polazak 21:00 Mostar Gimnazija

Dolazak 21:30 Fortica

II BUS

Polazak 22:00 Mostar Gimnazija

Dolazak 22:30 Fortica

III BUS

Polazak 23:00 Mostar Gimnazija

Dolazak 23:30 Fortica

IV BUS

Polazak 00:00 Mostar Gimnazija

Dolazak 00:30 Fortica

Posljednji bus sa Fortice polazi u 03:00

Još uvijek imate priliku osigurati svoje ulaznice za prvu i drugu večer festivala na www.entrio.ba, a limitiran broj ulaznica bit će dostupan i na vratima festivala!

Za više informacija i festivalskog sadržaja pratite @fromherzwithlove na oficijalnim Instagram i Facebook stranicama.