OD HVARA DO MLJETA Čuveni Batman ljetuje u Hrvatskoj, pogledajte kako provodi vrijeme

Batman

Holivudski glumac Christian Bale (50) je u Hrvatskoj. Kako 24sata.hr doznaje od izvora bliskog redakciji, stigao je s obitelji. Prije nekoliko dana bio je na Hvaru, a sada uživa na Mljetu. Na Instagram stranici koja se bavi iznajmljivanjem bicikala podijelili su fotografiju na kojoj Bale nasmiješeno pozira.

„Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora!“, napisali su uz fotku, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne.

batman

Christian Bale tri je puta utjelovio lik Brucea Waynea/Batmana u seriji filmova Christophera Nolana, koju su činili: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) i The Dark Knight Rises (2021).

„Christopher Nolan i ja smo svojevremeno napravili dogovor. Rekli smo: ‘Hajdemo napraviti tri filma o Batmanu, ako uopće budemo imali priliku i toliko napraviti, i tu stanemo - rekao je Bale ranije i dodao: 'Kada bi mi se Nolan javio s idejom za četvrti film i izrazio želju da i ja sudjelujem u njemu, odmah bih prihvatio njegovu ponudu“.

Bale je 24 godine u braku sa Srpkinjom Sandrom Sibi Blažić. Iako rijetko priča o obitelji, sretni par danas ima dvoje djece; kćer Emmeline (19) i sina Josepha (10). Jednom je prilikom rekao da su mi upravo oni najvažniji, te da fotografiju obitelji uvijek ima sa sobom.

batman

Sandrini roditelji Slobodan Blažić i Nadežda Topalski preselili su se 1960-ih iz tadašnje Jugoslavije u Ameriku. Njezino rodno ime bilo je Srboslava, ali ga je kasnije promijenila. Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu.

„Bila je to ljubav na prvi pogled. Dugo smo tajili našu vezu, a na vjenčanju u Las Vegasu smo htjeli imati Elvisovog dvojnika. Nažalost, nismo uspjeli pronaći niti jednog“, prisjećao se Bale svog vjenčanja 29. siječnja 2000. godine. Od tada su nerazdvojni i jedan su od najstabilnijih bračnih parova Hollywooda.

Da je njegova i Sandrina ljubav zaista velika, potvrđuje i činjenica da je glumac prekinuo kontakt s majkom i sestrom, koje se sa Sandrom nisu slagale. Zbog svoje supruge glumac s obitelji slavi dva Božića, a njegova djeca uz engleski pričaju i Srpski.

„Slavimo dva Božića, u prosincu i u siječnju jer ga pravoslavni kršćani obilježavaju po drugom kalendaru“, otkrio je jednom prilikom.