NOVA PJESMA MOSTARCA Dino Memić prikazao igru života i ljubavi u novoj numeri

Dino Memić

Mostarac Dino Memić predstavio je publici svoju novu pjesmu pod nazivom „Rotiraš“, a pjesma govori o priči rotiranja života i ljubavi.

Autor teksta i glazbe je Mensura Bajraktarević, a cilj je, prema njihovim riječima, bio potaknuti publiku na ples te izmamiti osmijeh.

„Sve je to plod kreativnosti Dina Memića i muzičkog tima koji je radio na stvaranju ovog djela. Pjesma je nastala suradnjom izvrsnih muzičara, Mensura Bajraktarević stoji iza teksta i glazbe, dok su za aranžman zaslužni Arel Češljar i Meho Radoović. U glazbenom studiju 'Hayat Production', Arel Češljar se pobrinuo za mix, master i editing, dodajući poseban zvuk pjesmi“, rekli su iz produkcije.

Na instrumentima su se istaknuli izvanredni glazbenici Jasmin Fajić Faja na gitari, Adnan Teskeredžić na bubnjevima, Almir Nezić na bass gitari, Ado Vatreš na harmonici te Meho Radović koji je bio zadužen za programiranje.

„Mensura Bajraktarević je doprinijela i back vokalima, čineći muzičku ekipu još bogatijom. Ova ekipa stručnjaka zajedno je stvorila pjesmu 'Rotiraš', donoseći svoje individualne talente i strast prema glazbi, rezultirajući zaraznim ritmom i emotivnim doživljajem“, zaključili su iz produkcije, navodeći da je pjesma dostupna za slušanje.