NINA BADRIĆ Ovog ljeta je daleko od očiju javnosti proživljavala pravu dramu

NINA BADRIĆ Ovog ljeta je daleko od očiju javnosti proživljavala pravu dramu
HANZA

Nina Badrić ovog je ljeta daleko od očiju javnosti proživljavala pravu dramu. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, pjevačicu je posljednjih godina uznemiravao muškarac koji je s njom želio ostvariti prisniji kontakt. Nakon što 48-godišnjakinja nije vidjela izlaz iz ove situacije odlučila ga je prijaviti policiji.

Ipak, obožavatelj tu nije stao te je otišao toliko daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila nekretninu. Također, u više navrata pjevačica ga je zatekla i ispred svog zagrebačkog stana.

Cijeli je slučaj prvo završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, no, kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom na to da muškarac tamo ima prebivalište. Sud mu je izrekao mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

U Nininom slučaju promptna reakcija nadležnih nije izostala, a ona je istaknula kako je veoma zahvalna što su ažurno pristupili ovom problemu. Premda cijelu situaciju nije željela komentirati, upućeni izvori navode kako je pjevačica uznemirena i potresena cijelom situacijom. Ipak, čini se kako fanatični obožavatelj poštuje izrečene mjere pa pjevačica može odahnuti.