Nera Stipičević pobjednica Plesa sa zvijezdama (VIDEO)

Ovotjednu, posljednju i finalnu emisiju Plesa sa zvijezdama otvorili su prošlogodišnji pobjednici, Franka Batelić i Ištvan Varga, nakon čega se nastavila borba za titulu najboljeg plesnog para ove sezone showa.

Svaki od parova otplesao je po tri plesa koje su plesali u prethodnim emisijama, a za koje su dobili najveće ocjene, prenosi net.hr. Prvi na redu bili su Mila Horvat i Robert Schubert koji su otplesali slow fox. "Zasluženo ste došli tu gdje jeste. Lijep ste par, imate lijepo držanje, opći dojam vrlo vrlo dobro", kazao je Elio, a Mila i Robert za svoj prvi ples dobili su jednu devetku i tri desetke.

Zatim su uslijedili Nera Stipičević i Damir Horvatinčić koji su otplesali tango, već tradicionalno bez ijedne greške. "Koliko god da dobro plešete, uvijek iznova uspijete podići još jedan nivo i unijeti emocije. Rekao bih da ste već dosadni koliko ste dobri", kazao je Davor Bilman, a koliko su Nera i Damir bili dobri dokazuju četiri desetke koje im je žiri poklonio.

 

Drugi ples koji su otplesali Mila i Robert bila je samba za koju su dobili same pohvale. "Mila, jača si nego Hajduk i Dinamo zajedno, svaka čast", kazao je voditelj Duško Čurlić s kojim se složio i žiri. Mila i Robert za svoj drugi ples nagrađeni su sa tri desetke i jednom devetkom.

Nera i Damir za svoj drugi ples odabrali su passo doble. "Impresivno!", kratko je prokomentirao Davor Bilman. A da bi se Nera, kao što su joj to već nekoliko puta natuknuli, profesionalno mogla baviti plesom, dokazuju i četiri desetke koje je zaslužila svojom izvedbom.

Svaki od parova koji su se natjecali u ovoj sezoni showa i koji su u prijašnjim emisijama ispali iz natjecanja kratko su otplesali neke koreografije, što je bila uvertira za posljednju rundu natjecateljskog plesa. Došlo je vrijeme da plesni parovi predstave svoj freestyle ples.

Opet je bio red na Roberta i Milu koja je usred plesa pokazala da umije napraviti i špagu! "Definitvno mislim da je Mila za freestyle. U solo dionicama stvarno dolazi do izražaja njezina osobnost. Bilo je svega, stvarno nema smisla više pričati", kazao je Elio, a Mila i Robert za svoj posljednji ples dobili su četiri desetke.

A dok je Mila kao as iz rukava izvela špagu, Nera Stipičević je u svom freestyle plesu odradila' moonwalk. "Nera, vi ste stvarno savršen plesač. Nemojte misliti da vam se ulagujem, zbilja ste od početka pokazivali da ste savršen plesač i ja vam čestitam", kazao je Dinko Bogdanić. "Bili ste jako uvjerljivi, pa čak i onom jacksonovskom hvatanju donjih ekstremiteta', Odlično!", nadodao je Davor Bilman. Nera i Damir za svoj posljednji ples ove sezone showa ponovno su nagrađeni s četiri desetke.

Na temelju glasova gledatelja odlučeno je da su pobjednici pete sezone Plesa sa zvijezdama Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. "Iskrene čestitke, pravda je zadovoljena", poručila je "gubitnica" Mila Horvat prije nego je pobjednički par još jednom otplesao svoj ples.

www.dalmacijanews.com
Foto: Screenshot YouTube