NEOČEKIVANI OBRAT Odbacili tužbe bivše supruge Gorana Ivaniševića za obiteljsko nasilje, a nisu je obavijestili o tome

Goran Ivanišević
Story

Nakon što je krajem prošle godine u medijima odjeknuo skandal između bivših supružnika Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, te njihove kćeri Amber Marije, cijeli slučaj dobio je neočekivani obrat. Podsjetimo, proslavljeni bivši tenisač podigao je niz tužbi protiv bivše supruge i njihove 20-godišnje kćeri, a Tatjana je Ivaniševića tužila za obiteljsko nasilje.

No, kako prenosi Nacional, sada je došlo do skandaloznog poteza Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu koje bivšu suprugu Gorana Ivaniševića uopće nije obavijestilo da je odbacilo njezinu kaznenu prijavu protiv njega, čime joj je izravno onemogućeno da sama preuzme sudski progon i dokaže da je bila izložena obiteljskom zlostavljanju. A sve to dodatno ilustrira kako institucije izravno ili neizravno idu na ruku i pogoduju bivšem slavnom tenisaču.

Kako je Nacional doznao od izvora vrlo bliskog samom DORH-u, gotovo tri godine nakon što je Dragović kazneno prijavila svog bivšeg supruga za obiteljsko nasilje, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nije je izvijestilo o rezultatima te prijave. Predmet je Odvjetništvo zaključilo i arhiviralo bez da je, kako zakon nalaže, o rezultatima službeno obavijestilo prijaviteljicu.