"NE BI ON NIKAD" Jeste li već čuli za dvije Splićanke koje su zaludjele regiju za samo deset dana?

Splićanke TikTok

Dvije Splićanke pojavile su se na TikToku i u roku od nekoliko dana postale su zvijezde. A jasno je i zašto. Profil im se zove nebionnikad, a na njemu se mogu pronaći lude priče o dečkima ispričane kroz tipičan splitski humor. Svaka završava rečenicom: "Ne bi on nikad", piše Index.hr.

"Rekla sam mu jučer, ono: 'Šta me lažeš više, vidila sam te s drugom ženskom u gradu', a on meni na to: 'Je li ti viruješ meni ili svojim očima?'" priča jedna od Splićanki drugoj dok sjede na kavi u jednom videu. "Šta je onda bilo?" upitala ju je prijateljica.

"A ništa, šta će bit, kupila sam dioptrijske naočale, očito nisam dobro vidila", nastavlja. "Ma e! Ne bi on nikad", zaključe obje. Samo je ova snimka prikupila više od 1.4 milijuna pregleda. "Prejake ste", "One su hit", "Baš ste unikatne", "Kraljice", "Kako vas volim", pišu im pratitelji.

Sadržaj se učitava...

Muško-ženski odnosi kao inspiracija

Mediji su razgovarali sa Splićankama. Djevojke se zovu Silvija Kalinić i Dženifer Džoni. Kažu da su do ideje za snimanje došle spontano, dok su sjedile u stanu prijateljice i pričale o muško-ženskim odnosima.

"Bilo je tu zanimljivih i smiješnih situacija koje su nas inspirirale da te priče podijelimo s drugima, vjerujući da će se netko i prepoznati u tim situacijama, a uz to dobro i nasmijati", priča Silvija.

Inspiraciju, kažu, pronalaze u svakodnevnom životu. "Za sada su sva videa bazirana na stvarnim događajima, samo su malo modificirana radi bolje izvedbe. Ujedno su to i naša iskustva i iskustva naših prijateljica, poznanica...", dodaje.

Djevojke su došle na ideju da otvore i e-mail adresu kako bi im priče pratitelja bile inspiracija. "Nakon što smo otvorile adresu [email protected], počele su stizati poruke koje nas dodatno inspiriraju iz dana u dan", navode. Poruke su, objašnjavaju, anonimne.

U 10-ak dana dobile 26 tisuća pratitelja

"Ubuduće će biti sigurno i izmišljenih situacija s obzirom na to da nam je u interesu da se svi skupa dobro nasmijemo", dodaje. Cure su profil pokrenule prije samo 10-ak dana, a već imaju 26 tisuća pratitelja.

"Iskreno, nismo to očekivale. Najviše nas iznenade poruke podrške iz susjednih zemalja, kao i poslovne ponude za suradnju. S obzirom na to da to iziskuje puno kreative, lagano počinjemo shvaćati da nije lak posao biti tzv. influencer", kaže Silvija.

Na pitanje kako se nose s negativnim komentarima Dženifer kaže da će toga uvijek biti. "Znate kako kažu - sa slavom dolaze i hejteri, hahaha. Ali generalno su jako pozitivni komentari, što od pratitelja, što od naših prijatelja i poznanika - čak su i neki od kojih smo očekivali negativne reakcije dali iznenađujuće veliku podršku."

Pitali su ih i kakva je poruka njihovih videa.

"Naša su videa isključivo zabavnog karaktera, ne šaljemo poruku da ne treba vjerovati muškarcima, dapače - mi vjerujemo u ljubav. Poanta je ustvari da, kad ti je stalo, uvijek nađeš opravdanje - samo prikazana na zabavan način. Ne kritiziramo muškarce, smatramo da uvijek može biti dobrog i lošeg s obje strane", opisuje Dženifer.