NASTUPAJU POZNATA IMENA U Mostaru će se održati humanitarni koncert duhovne glazbe

NASTUPAJU POZNATA IMENA U Mostaru će se održati humanitarni koncert duhovne glazbe
Udruga Otac

Udruga 'Otac' 10. lipnja u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom 'Vjerujem'.

Prihod koncerta je namijenjen za projekte Caritasa u Mostaru i Centra 'Marija - Naša nada' u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu sa poteškoćama u razvoju.

Od danas je moguće kupiti karte na online platformi kupikartu.ba, a od 12 sati i na Info pultu Mepas Malla, župnom uredu župe sv. Mateja u Mostaru, kao i objektu Campanile u sklopu Franjevačkog samostana u Mostaru.

U idućih nekoliko dana karte za ovaj veliki koncert bit će raspoređene i po drugim župama u Hercegovini, a o tome ćemo blagovremeno informirati javnost, priopćili su iz Udruge 'Otac'.

Na stadionu pod Bijelim brijegom 10. lipnja nastupaju Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara i ovo je prvi koncert duhovne glazbe ovakvih razmjera u Hercegovini.

Iz udruge 'Otac' pozivaju da kupovinom karte podržite humanitarnu akciju i da svi zajedno poboljšamo položaj naših malenih kojima je pomoć potrebna! Pokažimo im da mi to možemo!