NAKON OSVOJENE 20. TITULE Marin Čilić otkrio ime drugog sina

Marin Čilić
Instagram

Marin Čilić jučer je osvojio turnir u Sankt-Peterburgu, a u govoru nakon finala otkrio je da je pobjedu posvetio svom novorođenom sinu Vitu.

Tenisač je tako otkrio ime drugog sina, koje on i supruga do sada nisu objavljivali u javnosti.

Čilić je u finalu nakon velike borbe pobijedio Amerikanca Taylora Fritza 7:6 (3), 4:6, 6:4 osvojivši jubilarni dvadeseti turnir u karijeri.

Marin je tako postao tek šesti aktivni igrač koji je osvojio najmanje 20 naslova u karijeri. Prije njega to su uspjeli Roger Federer (103), Rafael Nadal (88), Novak Đoković (85), Andy Murray 46) i Juan Martin del Potro (22).

"Tijekom cijelog tjedna mislim da je moja razina bila jako dobra", rekao je Čilić za ATP, prenosi Hina.

"Igrao sam sjajno u nekim prilikama, propustio sam neke prilike, ali na kraju je to bila sjajna mentalna bitka s moje strane", dodao je Marin nakon drugog trijumfa u Sankt-Peterburgu.

Prije deset godina u finalu je pobijedio Srbina Janka Tipsarevića. Bio je to ujedno i njegov četvrti naslov u Rusiji jer je dva puta slavio i u Moskvi (2014., 2015.).

"Sjećam se tog meča, ali i cijelog turnira, koji sam igrao gotovo svaki meč u tri seta. Pobijediti ovdje 10 godina nakon pobjede 2011. je posebno za mene. Posebno u ovom dijelu moje karijere. Sada imam obitelj, dva sina, želim ovaj trofej posvetiti svom novorođenom sinu," naglasio je.

Maleni Vito rođen je početkom rujna ove godine. Vijest o rođenju drugog sina Čilić je objavio na svom Instagramu.

"Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina Milković je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu", napisao je Čilić tada, piše Index.

On i supruga Kristina imaju i sina Balda koji je rođen u veljači 2020. godine.