NAKON NIZA USPJEŠNIH NASTUPA Popularni Zoran Kesić ponovno u BiH sa svojom hit predstavom 'Priče i pjesme'

Zoran Kesić
Hercegovina.info

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH s predstavom 'Priče i pjesme'.

U Sarajevu će gostovati 25. veljače u sali Bosanskog kulturnog centra u 20 sati, a u Mostaru 26. veljače u HD herceg Stjepan Kosača u 20 sati.

'Priče i pjesme' je humoristična predstava koja kombinira elemente stand-up komedije, kazališta, improvizacije, kabaretskog programa s izvođenjem pjesama i interakcije s publikom.

U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, umirovljenika, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kojem nastupa, te se time dotiče lokalno aktualnih tema na sebi svojstven način.

Sve predstave u Sarajevu i drugim gradovima su mjesec dana prije nastupa bile rasprodane, što dovoljno govori o zanimanju za njegove izvedbe. Ulaznice već danas možete kupiti na biljetarnicama BKC-a i Kosače kao i putem sustava kupikartu.ba.

Zoran Kesić