NAJOPASNIJA VRATOLOMIJA U POVIJESTI FILMA Tom Cruise u realnosti napravio "Nemoguću misiju"

Tom Cruise,nemoguča misija,film,snimanje
YouTube

Prvog dana snimanja sedmog nastavka Nemoguće misije, slavni glumac Tom Cruise je odlučio snimiti jednu od najluđih vratolomija.

U Helesiltu, u Norveškoj, snimio je opasnu scenu u kojoj vozi motocikl velikom brzinom i sjuri se s litice. Nakon toga je morao otvoriti padobran i polako se spustiti na sigurno, što većini u šezdesetima ne bi tako lako pošlo za rukom. Ova vratolomija je prozvana najopasnijom u povijesti filma, a glumac se za nju pripremao mjesecima. Napravio je više od 500 skokova s padobranom i 13 tisuća skokova s motociklom.

Ponovio ju je čak šest puta dok u potpunosti nije bio zadovoljan svim detaljima. Naime, bio je uvjeren da može zadržati motocikl još malo u zraku, prije nego što se ga pusti i "padne".

Fanovi su bili impresionirani Cruisevom predanošću ulozi i pohvalili su ga na internetu.

"Tom Cruise je najveća filmska zvijezda u povijesti. Niko nije postigao što i on i nekako se čini da nije ostario ni dana. Nevjerojatan je" smatra jedna osoba.

"Količina rada koju je uložio je jednostavno nevjerojatna. Kakva legenda" piše druga.

"Činjenica da s 60 radi najopasniju vratolomiju u filmskoj povijesti govori sama za sebe. Doslovno je napravio nemoguću misiju" ističe treća, prenosi "Avaz".