NA HRVATSKOM OTOKU Mostarac gradi vilu za Salmu Hayek

Salma Hayek
AP

Arhitekt Amer Tanović iz Mostara gradi vilu za Salmu Hayek na hrvatskom otoku.

Amar Tanović je 17 godina živio u New Yorku te se vratio u Mostar, gdje sada živi i radi. On je gostovao u podcastu "Sredinom", gdje je govorio o svom poslu i klijentima za koje je radio u Americi, prenosi Avaz.

Nije ju prepoznao

Otkrio je, naime, i da trenutno gradi kuću holivudskoj glumici Salmi Hayek te ispričao da, kada je prihvatio projekt, nije znao da će raditi za Hayek.

''Ja ne gledam TV, ne gledam filmove. Moj posljednji film koji sam gledao bio je ''Policijska akademija 7'', prošlo je dugo vremena od tad. Tako da ja ne poznajem glumce. Te osobe ne vole biti eksponirane u javnosti. To je jedan mali otok u Hrvatskoj, ne mogu iznositi detalje. 

Ja nju nisam prepoznao. Ne znam ja te glumce, ni kako izgledaju, ni tko su. Ja sam posao dobio preko matične tvrtke iz New Yorka koja zna da sam ja tu na ovom području te su me zamolili da ja preuzmem projekt ako se to, naravno, njoj svidi'', kazao je.

Istaknuo je kako je Salma veoma ljubazna osoba te da je suradnja s njom ugodna.

''Gradi jednu kuću od nekih 200 kvadrata. Tu na otoku mi sjednemo na ručak i nitko nas živ ne zna. Narod na otoku je isti kao i ja, niti je tko zna, niti je tko prepoznaje. I to je njoj super. Ona može otići sa svojom obitelji, odmoriti se da ne mora imati oko sebe tjelohranitelje koji je prate. Ona je neopterećena žena, jedna skromna ličnost'', ispričao je Tanović.

Madonna ga oduševila

Ovaj Mostarac je gradio i za slavne poput Madonne i Marthe Stewart. Madonna ga je posebno oduševila i istaknuo je to u podcastu.

''Ona je jedna divna osoba. Nemojte misliti da je to čudna osoba. Na tom projektu je radilo svaki dan između 50-70 radnika i svaki dan je ona iz svog VIP restorana poslala ručak. Konobare bi poslala. Ta žena je počela s ulice. I ona se uvijek vraća na tu priču, kako je ona počela. Tako je i mene gledala. I ja sam počeo s istih ulica samo dolazeći odnekuda'', rekao je Tanović.