VIDEO  MOSTARSKI YOUTUBER LASANA Ovo je mala sredina i ako si drugačiji odmah se upire prstom u tebe

youtuber , Karlo Lasić

Mladi Karlo Lasić iz Mostara jedan je od rijetkih youtubera iz Mostara, a i općenito iz Hercegovine. Svoj kanal napravio je još prošle godine, a aktivnije je počeo snimati u ožujku ove godine. Kako za hercegovina.info kaže na snimanje su ga potakli njegovi prijatelji.

"S obzirom na to kakav sam u društvu, svi su mi prijatelji govorili kako bi trebao biti youtuber i krenuti se baviti tim. Nekako sam na njihov poticaj krenuo s radom, ali naravno  razlog je i što to jako volim. Obožavam snimati i montirati video. Jednostavno po cijeli dan bi to mogao raditi", kaže nam Karlo te dodaje.

youtuber ,Karlo Lasić

"Kanal sam napravio još prošle godine, a prvi video sam objavio početkom ožujka. Radio sam ga jako dugo kako bi ispao najbolje. Kada sam krenuo aktivno snimati dogodila se ova nesretna korona. No, nadam se da ću sada imati puno više prilike i prostora za snimanje."

Što će biti najčešće u fokusu tvoga rada?

"Ne ograničavam se. Radit ću ono što mi se svidi i za što mi u tom trenutku dođe inspiracija, pa bilo to neka priča od kuće ili akcije po gradu, vlogovi, otvoren sam za sve."

U snimanju Karlu pomažu njegovi prijatelji.

Sadržaj se učitava...

"Snimaju me moji prijatelji i moram ih spomenuti. To su; Goran, Luka i Franko i njima se zahvaljujem ovim putem."

Koliko pratiš domaću YouTube scenu, imaš neke uzore na njoj?

"Iskreno dobro razumijem engleski i više pratim strane youtubere. Ali, ako moram već spomenuti neke naše neka to budu naši Čapljinci Anđela i Vedran Veki Šimunović."

Sadržaj se učitava...

Zašto YouTube scena u Hercegovini i nije baš razvijena?

"Ovo je mala sredina i kada je netko malo drugačiji odmah se upire prstom u njega. Ne vidim razloga zašto bi se netko sramio. Moram priznati da sam se jako iznenadio koliko mi se mlađe djece i klinaca javilo da ima svoj kanal".

Koliko je teško prići ljudima biti ozbiljan i odraditi scenu?

Sadržaj se učitava...

"U trenutku dok prilaziš ljudima da odradiš neku foru, bude mala trema, no, ona brzo prođe. Sjetiš se da je to ono što voliš raditi, i ako odradiš to kvalitetno da će te tvoja publika prepoznati. To odmah pomogne da se opustiš."

Koji ti je prvi cilj u bližoj budućnosti?

"Meni je draže da se dvoje ljudi od srca nasmije, nego da ih sto pogleda video bez nekih reakcija. Što se tiče pretplatnika neka to za početak bude tisuću njih, pa ćemo vidjeti dalje", skromno je rekao Karlo za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.