Mostarske plesačice ostvarile uspjehe i izvan BiH

plesni studio mo stars, ples

Članovi Plesnog studija 'Mo Stars' iz Mostara su se vratili sa internacionalnog sportsko-plesnog natjecanja u modernim plesovima u organizaciji 'Dance now 2021', koji se održao u Novom Sadu (Srbija) pod nazivom 'Vrdnik dance now 2021' u razdoblju 10.12-12.12.2021 godine.

Na ovom festivalu sudjelovalo je oko 1000 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske i Mađarske.

Članice ovog studija pod vodstvom koreografa Nataše Jekić predstavile su se sa sedam koreografija u kategoriji juniora i odraslih, disciplinama contemporary, acro i show dance, te osvojili:
-  1. mjesto, juniorke, formacija, show dance, koreografija Trampoline;
-  1. mjesto, junior, solo, show dance, Zana Kulak;
-  1. mjesto, odrasli, solo, contemporary, Sara Kekić;
-  1. mjesto, odrasli, grupa, contemporary, koreografija 50 nijansi sive.

plesni studio mo stars,ples

Ova koreografija je ujedno proglašena za koreografiju sa najviše osvojenih bodova te su dobitnici specijalne nagrade za odlazak na Internacionalno natjecanje u modernim plesovima koje će se održati u mjesecu lipnju 2022. godine u Istanbulu:

- 2. mjesto, solo, juniori, acro dance, Ines Kulak;
- 2. mjesto, solo, juniori, contemporary, Ira Džemat;
- 2. mjesto, solo, odrasli, contemporary, Džana Kalajdžić.

Ekipu Mo Starsa-a očekuju nastupi u okviru Adventa i Novogodišnjeg programa koje origanizira Grad Mostar, te svi ljubitelji plesne umjetnosti mogu 18. i 19.12.2021. godine uživati i zajedno sa njima zaplesati na šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog.