MOSTAR ROCK SCHOOL Poziv na drugi Programski koncert u 2023. godini

Mostar rock school
Mostar Rock School

Četvrtak je rezerviran za zvuke sedamdesetih godina! Mostar Rock School poziva vas na svoj drugi Programski koncert u školskoj 2023./2024. godini.

U četvrtak, 21.12. sa početkom u 20:00h, polaznici Rock škole Mostar publici će se predstaviti sa coverima te autorskim radovima koje su marljivo stvarali u proteklom periodu. Predstavljeno će biti jedanaest session band formacija, a iste će pristutne slušatelje zabavljati sa obradama pjesama kultnih bendova poput Led Zeppelin, Talking Heads, Abba te mnogi drugi koji su obilježili ikonične sedamdesete godine.

Mostar rock school

Session band program mostarske Rock škole omogućava polaznicima da unaprijede vještine grupnog muziciranja, kreativnost i timski rad, kroz 40 dana vježbe i stvaralaštva. Po završetku svakog session ciklusa održavaju se koncerti koji su odlična prilika da mladi glazbenici predstave svoje umijeće i rad mostarskoj publici.

Mostar rock school

Bendovi sa najboljim autorskim pjesmama osvajaju snimanje singla u DK Studiju Rock škole Mostar. Ovo je također prilika da se međusobno upoznaju, sklope prijateljstva i buduće muzičke suradnje.

Pridružite se u četvrtak, 21.12.2023. u K19 – OKC Abrašević od 20:00h.

Ulaz je besplatan!

Koncert omogućili i podržavaju Prostori koji pokreću, Ambasada Velike Britanije u BiH, UK aid, People in Need, Švedska Ambasada u BiH, Sida, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke, Grad Mostar, Asocijacija izvođača i svirača ,,AIS".