VIDEO  Miss Hrvatske je iz Tomislavgrada

Tomislava Dukić miss Hrvatske
Boris Mataković

U Zagrebu je izabrana 27. Miss Hrvatske - Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore.

Tomislava je odabrana među 12 finalistica i sljedećih godinu dana ponosno će nositi krunu i obnašati mandat Miss Hrvatske 2023.

Lana i Antea su pratilje

Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja, javlja Index.

Tomislava Dukić miss Hrvatske

Tko je nova Miss Hrvatske?

Tomislava dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo.

Proputovala je puno zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih planova i projekata.

Tomislava Dukić miss Hrvatske

12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Top 8 super finalistica odgovaralo je na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za miss svijeta.