MIA KHALIFA Prijetili joj zbog scene u hidžabu, danas na twitteru podržava Hamas i ismijava žrtve

Mia Khalifa

Bivša porno zvijezda Mia Khalifa izrazila je podršku Palestincima u nizu poruka na društvenim mrežama, nazivajući palestinske teroriste "borcima za slobodu" dok se tijekom vikenda odvijao hamasov napad na Izrael. Khalifa, libanonsko-američka zvijezda koja je nekad bila zvijezda broj jedan na PornHubu i koja je poznata po prijetnjama koje je primila od strane ISIS-a zbog nošenja hidžaba tijekom snimanja seksualne scene, dugo je Izrael nazivala "apartheidskom" državom.

"Ako možete gledati situaciju u Palestini i ne biti na strani Palestinaca, onda ste na pogrešnoj strani apartheida i povijest će to pokazati," napisala je Khalifa u poruci na X koju je prikvačila na svoj profil.

U subotu, dok je napad počinjao, Khalifa je napisala: "Može li netko molim vas reći borcima za slobodu u Palestini da okrenu svoje telefone i snimaju vodoravno." Također je ponovno objavila poruku koja je glasila: "Dušo probudi se, Palestina se oslobađa," i ismijavala videozapise Izraelaca koji bježe od napadača. Khalifa je ponovno objavljivala antiizraelske i propalestinske poruke tijekom višestrukog terorističkog napada koji je ostavio stotine mrtvih.

Khalifa je slavila dok su zastrašujući videozapisi, koji su uključivali snimke otmice žena i djece od strane Hamasa, ubijanje i zarobljavanje mladih partijanera, šokirali većinu promatrača.

Khalifa je također podijelila sliku naoružanih palestinskih terorista i napisala: "Ovo je renesansna slika," i ismijavala američke slavne osobe koje izražavaju podršku Izraelu.

Khalifa se nije povukla pred bilo kakvom kritikom na svom putu. "Rekla bih da me podrška Palestini koštala poslovnih prilika, ali više sam ljuta na sebe što nisam provjerila ulazim li u posao sa cionistima. Moja greška," napisala je.

Kada je kritizirana zbog traženja od terorista da okrenu svoje telefone vodoravno, odgovorila je: "Samo želim osigurati da postoji snimka u 4k rezoluciji kako moj narod ruši zidove otvorenog zatvora u koji su bili prisiljeni iz svojih domova kako bismo imali dobre scene za povijesne knjige koje pišu o tome kako su se oslobodili od apartheida."

Ekstremisti u Khalifinom rodnom Libanonu ispalili su 12 raketa u Izrael u ponedjeljak, potičući strahove da bi teroristička skupina Hezbollah mogla pridružiti sukobu s Izraelom.