VIDEO  Mia Dimšić izvela novu verziju pjesme za Euroviziju

Mia Dimšić
Screenshot/Youtube

Pjevačica Mia Dimšić u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji premijerno je otpjevala englesko-hrvatsku verziju pjesme za Eurosong, a osvrnula se i na najavljeni koncert Domenice u Areni Zagreb, 2030. godine: 'Ja sam gošća'.

Pripreme za Eurosong u punom su jeku. Mia će u Torinu nastupiti 10. svibnja, ali još nije odlučila s kojom verzijom pjesme. 'Još uvijek nisam donijela definitivnu odluku, ali čak nije isključeno, možda malo izmiksati jer mi se hrvatske verzija neočekivano svidjela i vidim da se ljudima svidjela. To me bacilo u neke dileme', rekla je mlada kantautorica.

Sadržaj se učitava...

Pjesma naše predstavnice nedavno je naglo skočila na kladionicama, i to nakon njezinih nastupa u Tel Avivu, Londonu i Amsterdamu, u sklopu predeurovizijske turneje. Ona se time ne opterećuje, prenosi RTL.

'I kad sam bila nisko na kladionicama nisam mislila da su mi zbog toga loši izgledi. Ja sam jako optimistična. Ni sad ne mislim da su mi zbog ovoga nužno bolji izgledi. Pokušavam se uopće ne dirati puno u kladionice.' Najbolji plasman Hrvatske na Eurosongu dosad su ostvarile Maja Blagdan sa 'Svetom ljubavi' i Doris Dragović s 'Marijom Magdalenom.