MERI CETINIĆ Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo

Meri Cetinić, diva hrvatske glazbe, na svom Facebook profilu iskazala je veliku ljutnju zbog toga što ju se već godina nerijetko zna zamijeniti s kolegicom Jasnom Zlokić.

Kap koja je Meri prelila čašu bila je križaljka na kojoj je stajala slika Jasne Zlokić, a trebalo je upisati ime Meri Cetinić.

"Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopisa zatraži intervju, ali da me slika s unučicom, iako je ja nemam. Ali ima Jasna... Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako 'skitnica' provodi svoje vrijeme u Blatu, ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima 'Samo simpatija' s mojim imenom. Na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema nijedna njena pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisati moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!? - upitala se Meri.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.