MENTOR I UČENIK Davor Gobac i Čapljinac Vinko Ćemeraš spremaju koncert za pamćenje

MENTOR I UČENIK Davor Gobac i Čapljinac Vinko Ćemeraš spremaju koncert za pamćenje
Marko Prpić/PIXSELL

U povodu Dana zagrebačkih maturanata, Psihomodo Pop i pobjednik ovogodišnjeg showa 'The Voice' Vinko Ćemeraš održat će online koncert u četvrtak, 28. svibnja u I. gimnaziji.

Koncert će se održati u 19 sati u kino dvorani I. gimnazije, a prenosit će se uživo (stream) na portalima Jutarnjeg lista (www.jutarnji.hr) te Večernjeg lista (www.vecernji.hr), priopćio je u ponedjeljak pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Pozvao je sve zagrebačke maturante da na e-mail adresu [email protected] pošalju fotografije iz svojih srednjoškolskih i maturantskih dana te poruke koje će se prikazivati uživo tijekom prijenosa koncerta.

"Užasno mi je drago da je Vinko pjevao 'Pelin i med'. Cijela suradnja bila je krasna. Vinko je jedan 'skuliran' momak i drag dečko, s kojim sam došao do kraja. Nekako, ova pjesma je sve to zaokružila", rekao je Davor, koji je emotivno je zaplakao i jedva od suza dovršio rečenicu."

Sada će mentor Davor Gobac i njegov učenik te pobjednik Vinko Ćameraš održati koncert za pamćenje svim maturantima koji svoj dan moraju slaviti putem online koncerta...