MEGHAN MARKLE Od princeze do najplaćenije influencerice svijeta

influencerica,princ Harry,dior

Supruga princa Harryja, Meghan Markle, mogla bi postati jedan od najplaćenijih influencera na svijetu, jer bi dobivala 200.000 funti (233.000 eura) po objavi u kojoj bi reklamirala određene brendove, smatraju eksperti, nakon što se pročulo da bi mogla postati novo lice francuske modne kuće Dior. 

Ranije je priopćeno da vojvotkinja od Saseksa neće obnoviti ugovor sa Spotify-em, što znači da ona i Harry mogu izgubiti oko 10 milijuna dolara, prenio je Daily Mail. 

Međutim, Meghan bi brzo mogla ponovo iskoristiti popularnost, nakon što je insajder blizak ovom paru rekao da bi mogla da vrijedi “stotine milijuna dolara” ako prihvati dogovore s brendovima koji joj se otvaraju.

Ekspert za brendove i kulturu Nick Ed rekao je za Mail Online da bi Meghan mogla da postane jedna od najvećih influensera u svijetu i da bi mogla da posjeduje milijune ako postane zaštitno lice Diora.

On je dodao da bi, ako dođe do dogovora, mogla da se izjednači s prihodima Kim Kardashian, koja je zaradila veliku sumu novca tijekom godina od njenog partnerstva s Dolce & Gabbana - koji joj je platio 47 milijuna dolara samo da nosi njihovu vjenčanicu na svadbi.