MATE BULIĆ O THOMPSONOVOM SINU "Moj kum Ante je imao uspješnu operaciju i to me raduje"

Mate Bulić i Thompson
Facebook

Marko Perković Thompson 2022. godine na neko se vrijeme povukao iz javnosti i otkazao sve nastupe kako bi bio uz bolesnog sina Antu Mihaela.

Thompson će nakon duže pauze nastupiti s Matom Bulićem i Draženom Zečićem na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Mate Bulić za emisiju IN Magazin otkrio je kakvo je trenutno stanje Thompsonova sina kojem je i kum.

''Čujemo se svaki dan, ja moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i nama koji ga okružujemo'', rekao je Bulić.

  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Navodno je upravo Ante Mihael taj koji je oca nagovorio da se vrati na pozornicu.

''Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se Thompson, na nagovor sina Ante Mihaela, odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom'', rekli su iz Thompsonova tima nedavno za 24 sata.

Sin poznatog pjevača završio je u bolnici početkom srpnja 2022., a na službenom Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona bio je objavljen poziv na molitvu za njegovo ozdravljenje, prenosi Slobodna Dalmacija.

Uz Antu Mihaela, Thompson i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.