Mate Bulić nije nastupao u svojoj Blatnici zbog covida

Mate Bulić,Blatničke note dobrote
Facebook

Domaćin Mate Bulić nažalost nije održao povratnički nastup u svojem rodnom mjestu jer je ponovno obolio od covida.

"Što reći o Mati? Iako je imao jako tešku situaciju u proteklom vremenu i sve je to izdržao ipak ne odustaje, ide dalje i radi humanitarni koncert", izjavio je za IN Magazin Dražen Zečić.

Zato su brojni Matini prijatelji pjevali i za njega te zabavili mnogobrojnu publiku koja je uživala u nastupima Alena Nižetića, Grupe Dalmatin, Tihe Orlića, Dražena Žanka i mnogih drugih izvođača. Na žalost publike zbog zdravstvenog stanja sina ovaj put u Blatnicu nije došao ni, ovdje uvijek rado viđen gost - Marko Perković Thompson.

"Bili smo prije dvadeset dana Mate, ja i Thompson na Rebru, tu smo se ispričali, izjadali o svim tim problemima i bolestima i vjerujemo svi da će to završiti na jedan način gdje će biti dobro za zdravlje za njihovu obitelj i sve nas", zaključio je Dražen.

Dražen Zečić je poznat po sjajnim feštama, ali i odličnom vinu i pršutu pa smo ga zamolili da nam otkrije tajnu svojih delicija.

"Tajna je u ljudima koji to rade. Dakle, treba biti domaći proizvod uistinu i ne smije biti kemije nikakve, nego kako se radilo na starinski način. Ali morate biti spremni da ćete 30, 40 posto tih proizvoda baciti jer neće uspjeti, ali najbitnije je da je domaće i da se zna iz koje je kuće", poručio je.

Ovoj velikoj fešti u Blatnici pred kraj se pridružio i nezaobilazni Jole, a svi su bili u mislima s Matom te mu poželjeli brz oporavak.

"Prijatelju Mate, drž se, uz tebe smo, ljudi s kamena su ipak malo čvršći tako da drži se", poručio mu je Ivica Propadalo.

"Mate, drži se kao i uvijek, svi smo uz tebe. Evo vidiš što se događa, fališ nam puno", dodao je Žanko.

"Evo taj aplauz Mati Buliću i nek bude zdravlja i sreće i njemu i svima nama. I ukućanima. Hvala od srca svima", zahvalio je Jole i u Matino ime.