Massimo je još prije deset dana imao planove, želio je da mu Mostarac bude gost na turneji

Massimo Savić
Tanjug

Amil Lojo koji je skladao neke od njegovih najvećih Massimovih hitova na Facebooku se oprostio od glazbene legende Massima Savića koji je danas preminuo u 61. godini života.

Na Facebooku je Lojo objavio njihovu zajedničku fotografiju i otkrio kako su se čuli prije deset dana.

"Prije desetak dana me nazvao Massimo poslije pune Arene u Zagrebu i onako pun optimizma pričao o novim planovima, velikim koncertima koji su trebali da se dese, novim pjesmama... Želio je da mu Adi Šoše i ja budemo gosti na turneji, što me baš jako obradovalo... Onako usput reče da je malo bolestan, ali ništa strašno... Riješit će se...", otkrio je Amil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Dragi Massimo... Hvala ti za sve... Nedostajat ćeš mnogo ovom svijetu... Bio si pravi istinski umjetnik i velika mi je čast što sam imao priliku da te upoznam i da surađujemo... Počivaj u miru", dodao je.

Na svom profilu oglasio se i mostarski glazbenik Adi Šoše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ne mogu vjerovati, jednostavno ne mogu da vjerujem. Napustio nas je jedan od najvećih umjetnika ovih prostora, gospodin, jedan od onih na koje sam se ugledao od malena. Trebao sam biti gost na njegovoj nadolazećoj turneji, radovao sam se tome kao malo dijete. Tako mi je žao, žao mi je što se nismo nikad službeno upoznali, žao mi je što nikad nećemo dijeliti scenu, što nećemo čuti njegove nove pjesme, zbog svega. Žao mi je što si nas napustio dragi Massimo", napisao je Šoše.