MARIJANA MIKULIĆ Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti?

Marijana Mikulić, glumica
Instagram

Emotivan i ljutit status na svom Instagram profilu objavila je danas glumica Marijana Mikulić. Za dva dana njezina majka slavi 60-ti rođendan, a Marijanu je jako rastužila i razljutila sva zbrka koja se do danas odigravala oko prelaska granica, silnih informacija o tome tko smije, a tko ne smije ući u BiH.

"Da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Moja majka 23.5., za dva dana, slavi okrugli 60. rođendan. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile - možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan!

Sadržaj se učitava...

Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju?
Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? DA, granice otvorene! UKINUTA i samoizolacija pri prelasku granice!! Sreća do neba! I knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu.

Mi koji smo "odozdo" a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH!! Zašto?? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste?
.
Znači one koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne mogu? Nemam pravo na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku?

Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?!
Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto? Može li mi netko odgovoriti", upitala se Marijana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.