MARIJANA MIKULIĆ "Bliži se kraj, ne znam ni sama je li moguće"

glumica, Marijana Mikulić, Marijana Mikulić, adaptacija kuće
Instagram

Glumica je pak na svojem Instagram storyju podijelila detalj iz kupaonice te istaknula da se radovi bliže kraju. Posljednjih mjeseci ona nije objavljivala tijek adaptacije, a sada je upitala pratitelje zanima li ih takav sadržaj.

Glumica Marijana Mikulić(41) u srpnju prošle godine otkrila je kako se upustila u avanturu kupnje nekretnine. Naime, suprug Josip i ona tada su postali vlasnici kuće koju su odlučili adaptirati. Nakon što su kupili kuću Marijana je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Suprug i ona prije kupnje kuće na kredit, prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina.

S pratiteljima na društvenim mrežama tijekom mjeseci, Mikulić je pokazivali kako su se pakirali iz stana u kojem su živjeli te podijelila neke uspomene koje su nastale u tom stambenom prostoru. Od kolovoza prošle godine glumica je povremeno s pratiteljima dijelila kako napreduju radovi na novoj kući, piše Večernji list.

- Neprikladno opremljena, ali kad sam krenula nisam mogla stati! Otkrila sam razbijačicu u sebi, novi talent, nova strast. Jedno je sigurno, takva savršena antistres terapija, da mislim da me se moj izvođač neće riješiti ni kada završi radove kod nas - napisala je uz jednu od prvih fotografija o renovaciji. Nekoliko mjeseci kasnije, u listopadu pokazala je kako uređuju kuhinju te istaknula da je još „daleko do štednjaka“. A prije fotografije stanja kuhinje, podijelila je fotografiju štednjaka "o kojem sanja" te je upitala pratiteljice je li jedina u tome. "Je l' ima još žena koje, umjesto o cipelama, sanjaju o ovakvim štednjacima? - napisala je tada.

Sada je pak na svojem Instagram storyju podijelila detalj iz kupaonice te istaknula da se radovi bliže kraju.

glumica, Marijana Mikulić, Marijana Mikulić, adaptacija kuće

- Ne znam ni ja sama je li moguće – napisala je, a potom istaknula da posljednjih mjeseci nije objavljivala tijeka adaptacije i upitala pratitelje zanima li ih takav sadržaj.

Podsjetimo, glumica je majka trojice dječaka: Ivana, Andriju i Jakova, a na svojim društvenim mrežama s pratiteljima često dijeli različite obiteljske trenutke i situacije.