MARIJA PREVIŠIĆ "Glazba mi je ljubav, potrudit ću se da svaki naredni krug bude bolji"

Marija Previšić
Zvezde Granda

Glazbeno natjecanje "Zvezde Granda" jedno je od najpopularnijih u regiji. Brojni mladi glazbenici u usponu kroz taj glazbeni show pokušavaju se najprije predstaviti široj publici, osvojiti simpatije zahtjevnog žirija, ali i nakon svega pronaći svoje mjesto na estradi.

Ni ova sezona neće proći bez Hercegovaca. U prošloj emisiji svoje glazbeno umijeće pokazala je mlada 19-godišnja studentica ekonomije Marija Previšić iz Neuma. Iako je zbog bolesti bio upitan njezin nastup, ipak je smogla snage i želje da izađe na binu i pruži sve najbolje od sebe. 

Najveće simpatije zadobila je od Marije Širifović što svakako nije mala stvar budući da jedna od najboljih glazbenica u regiji slovi za najstrožu i najzahtjevniju članicu žirija.

Marija se predstavila pjesmama "Malo mi za sriću triba" od Doris Dragović, te "Ljubav je moja" od Aleksandre Radović.

Sadržaj se učitava...

"Dragi moji, prvi krug, zasigurno mogu reći, nije moje najbolje izdanje. Veliki stres, trema i bolest prikazali su i ne tako dobro predstavljanje no za mene će ostati jedan od hrabrijih i posebnijih nastupa. Jer naučio me i još će me učiti kako iznova zavoljeti sebe te kako prihvatiti i ne baš idealno odrađene stvari. Došla sam s ciljem učiti od velikih, sklopiti lijepa prijateljstva i napraviti svoju priču. Želim napredovati i prikazati ono čime ja raspolažem. Jer znam da mogu, želim i hoću. Ovim putem bih se željela zahvaliti dr. Nikolina Miletić koja je dala sve od sebe za moj oporavak pa tako i svima ostalima koji vjeruju u mene. Hvala vam od srca! I naravno, najveću zahvalu dugujem svojoj obitelji bez kojih nijedan moj san ne bi bio ostvariv. Idemo dalje u drugi krug, moj mentor je Bosanac. Zahvalna na još jednoj prilici, radujem se svemu što dolazi i nadam se da ću opravdati sva vaša očekivanja", napisala je mlada glazbenica iz Neuma na svom profilu nakon nastupa.

Marija Previšić

Mi smo je pak pitali kako je došlo do toga da se prijavi na ovo natjecanje.

"Glazba je moja velika ljubav još od malih nogu. Prošla sam brojna glazbena natjecanja pa sam se odlučila okušati i na Grandovoj sceni. Želja mi je pokazati čime raspolažem, a uz to i usavršiti svoje pjevanje i ispraviti nedostatke", kaže nam.

Sada su u tijeku pripreme za drugi krug natjecanja.

"Tako je. Prvi nije bio najsjajniji, no potrudit ću se da svaki naredni bude što bolji. Moj mentor je Dragan Stojković Bosanac i rad s njim je u tijeku. Jako sam zadovoljna i nadam se kako će sve biti uredu".

Marija je "uronjena" u glazbu.

"Pjevam u svom bendu 'Ad Libitum'. Radimo uglavnom crkvena vjenčanja, ali brojne svirke", rekla je Marija za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.