FOTO  Maja Šuput spremna za majčinstvo!

te polako počela otkrivati sitnice iz svoje svakodnevne intime, a sad je priznala da joj otkucava biološki sat i da je za majčinstvo i više nego spremna.

Međutim, Šuputica, iako su je povezivali čak i sa sinom Bobe Živojinovića koji je ujedno i posinak Lepe Brene, nema dečka, nije zaljubljena, a kako je rekla za Extru, čeka da se njezin savršeni muškarac razvede. Međutim, o kome je riječ nije precizirala, vjerojatno zato što ni na sama to još uvijek ne zna.

Ipak, nedostatak ljubavi Maji nije pokvario njezino uvijek prisutno i gotovo iritantno dobro raspoloženje koje rijetko što može pokvariti, a nedavno je tako priznala da iako nije zaljubljena, itekako je ispunjena. Istina, navikla sam uvijek biti u paru, ne znam funkcionirati sama, ni u videoteku ne idem solo. Kad se poljubim, ja se zaljubim. Za mene nije flert za jednu noć. Ovog ljeta prijateljice su mi zaprijetile: “Majo, uživaj, nemoj se sad zapaliti za nekog pa sutra već početi živjeti s njim.” Kod mene je to tako – ako osjetim neku kemiju, odmah krećem u vezu i zajednički život", ispričala je.

Život posvetila mangupima, a sada okreće novi list


A shvatila je Maja i u čemu je dosad griješila te se osvrnula na svoje stare, prošle ljubavi: "Svi su bili jako šarmantni, inteligentni i pomalo mangupi. Odlučila sam odustati od mangupa i ostaviti ih nekim drugim klinkama. Shvatila sam da mi je lakše biti sa zrelijim muškarcima jer imaju više samopouzdanja i ne zamaraju se djetinjarijama", ispričala je.

"Nisam ni sa kim bila toliko dugo da bi mi ljubav postala dosadna. Ujutro se kraj muškarca budim s mravima u trbuhu, veselim se njegovoj blizini, smiješnom izrazu njegovog lica dok spava. Ne želim nikad postati ravnodušna prema muškarcu kojeg volim, to si neću dopustiti", zaključila je.